PSWebdesign Diensten

Wat bieden we …

sample code

Webdesign

In een gezellig gesprek, thuis of op kantoor, wordt er geluisterd wat jouw voorstel is; waar jij de focus legt. Jouw suggesties en ideeën worden zorgvuldig genoteerd en bij onze adviezen gevoegd, om jouw website tot een goed resultaat te brengen.

Een analyse van het bedrijf is hierbij ook belangrijk. Met deze gegevens wordt er een blauwdruk gemaakt en als deze is goed bevonden wordt er daadwerkelijk met het project gestart.

keyboard

HOSTING & DOMEINNAAM

Elke website heeft een adres (url of domeinnaam). Dus ook jouw website wordt gelinkt aan een url en de ruimte die daarvoor nodig is om jouw website te publiceren is ruimschoots voldoende.

PS Webdesign heeft geen eigen server park. Je hoeft dus geen hoge jaarlijkse bijdrage aan ons te betalen. We werken samen met een stabiel, betrouwbaar en krachtig platform samen. Hierdoor kunnen we jouw jaarlijkse kosten behoorlijk drukken. Meer informatie op  www.one.com .

SEO

SEO, zoekmachine optimalisatie

De zoektocht naar jouw producten (of zaak) start bij het ingeven in Google. Om dus onmiddellijk gevonden te worden in Google is het interessant om bovenaan te staan. Hoe hoger je in de zoekresultatenlijst staat, hoe meer bezoekers er naar jouw website zullen doorklikken.

Verschillende technieken zorgen ervoor dat jouw website snel terug te vinden is in Google. Maar eens de website online is zal deze door het stijgend aantal bezoeken (bezoekers) steeds gemakkelijker - en hoger in ranking - terug te vinden zijn in Google. Dat is toch wat je wilt …

photographer

FOTOGRAFIE: a picture says more than a thousend words …

Eigen materiaal is welkom, maar ook komt PS Webdesign op locatie om foto's te nemen van de producten die je wilt tonen op de website om nog meer waarde aan uw website te geven. Foto's worden heel professioneel genomen en bewerkt. Dit is nodig om de website snel op het scherm te laten komen. Bij grote foto's bijvoorbeeld duurt het veel langer om deze in te laden. Daarom wordt er een verhouding gezocht tussen de grootte van de afbeelding en de bestandsgrootte van de afbeelding.

vulpotlood

Een website is nooit af, een website leeft

Een website is nooit af, maar een eerste indruk kan na een bepaalde periode iets minder goed zijn.

Daarom is er nog 6 maand ondersteuning nadat de website online is gebracht.

In deze periode kan je nog andere foto's, lettertypes of -groottes, andere kleuren enzomeer … kiezen om de website volledig naar jouw idee te maken.